Bladwering

WERKING

De Dakgootbeschermer wordt op de dakgoot gemonteerd. Het profiel is universeel toepasbaar. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering van de goot en de hellingshoek van uw dak belangrijk. De Dakgootbeschermer kan worden geleverd en/of gemonteerd als vlak profiel of reeds gezet voor een nog snellere montage.

Na montage van de Dakgootbeschermer stroomt het regenwater door het speciale perforatiepatroon de dakgoot in. Bladeren en andere zaken die de goot kunnen vervuilen blijven op de gootbeschermer liggen en waaien er na de regenbui weer af.

Doordat het profiel op de dakgoot gemonteerd wordt kan er in de winter geen sneeuw in de goot vallen waardoor het gewicht dat op de goot drukt beperkt blijft. Het profiel dicht tevens de achterzijde van de dakgoot af en voorkomt vochtschade aan de bouwkundige constructie achter de dakgoot.

Kortom: Het regenwater wordt afgevoerd via de juiste weg.


BLADVANGERS DAKGOTEN

Dakgoten kunnen na verloop van tijd vervuild worden door takken, vallende bladeren en ander groenafval.

Het is belangrijk om uw dakgoten schoon te houden, anders kan naar verloop van tijd het regenwater niet meer goed afgevoerd worden. Gevolg hiervan is dat lekkage haast onvermijdelijk is. Een dakgoot zelf schoonmaken is vaak een lastige en gevaarlijke klus, waarbij u halsbrekende toeren moet uithalen om deze weer schoon te krijgen.

Een verstopte hemelwaterafvoer, vogelnesten of bladeren en takken in de goot: met Dakgoot-bescherming behoort dit tot het verleden. Door een speciaal geperforeerd gatenpatroon voert dit product het regenwater snel af en blijven bladeren en takken op de Dakgoot preventie liggen. Het regenwater stroomt vrij door de goot. Na een regenbui drogen de bladeren en waaien van de Dakgoot-bescherming af, zodat deze altijd vrij blijft.


HET PRODUCT

Doordat het profiel op de dakgoot gemonteerd wordt kan er in de winter geen sneeuw in de goot vallen, waardoor het gewicht dat op de goot drukt beperkt blijft.

Het profiel dicht tevens de achterzijde van de dakgoot af en voorkomt zo dat er regenwater aan de achterzijde over de goot stroomt.Dakgoot preventie wordt op de dakgoot gemonteerd.

Het profiel is universeel toepasbaar. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering van de goot en hellingshoek van uw dak belangrijk. Het product kan worden geleverd en/of gemonteerd als vlak profiel of reeds gezet voor een nog snellere montage.


DE VOORDELEN

  • Minimale onderhouds- en schoonmaakkosten;
  • Goede doorstroming waterafvoer;
  • Universeel toepasbaar;
  • Verkleint de kans op vocht- en sneeuwschade;
  • 10 jaar productgarantie;
  • Nederlands fabricaat;
  • Onderhoudsvrij en gaat levenslang mee;
  • Nederlands fabricaat;
  • Nooit meer een verstopte dakgoot met restschades tot gevolg;
  • Beschermt dakgoten tegen UV-straling en rottingsproces (zuren) van bladeren.


PAST OP ELKE GOOT

Of uw dakgoot nu al een tijdje meegaat of nieuw is, maakt niet uit. Voor een perfect passend product zijn de maatvoering en de hellingshoek van uw dak belangrijk. Het profiel van Dakgoot-bescherming moet daarvoor in de juiste hoek gebogen worden.

Dakgoot-bescherming wordt door onze erkende monteurs geplaatst en voorkomt hierdoor rotting aan uw bestaand dakbeschot.

Op zink, koper en Ubbink goten kan het worden geklemd door middel van roestrvrij stalen veer klemmen, op alle andere goten wordt Dakgoot-bescherming geschroefd aangebracht.


STEENMARTER-, VOGELSCHROOT

Door het toepassen van onze unieke aluminium (gecoate) vogelschroot maken wij u de dakgoot constructie volledig steenmarter-, vogelwerend. Dit is een los product in ons assortiment en kan eventueel ook los geplaatst worden.

In samenwerking met ons aluminium geperforeerde rooster zorgt dit voor een plaagdier werende dakgootconstructie.

Wilt u ook een steenmarter verjagen neem dan contact met ons op via de offerteaanvraag formulier.


ONDERHOUDSKOSTEN

Dakgoot-bescherming is de oplossing voor het beheersen en minimaliseren van schoonmaak- en onderhoudskosten aan dakgoten.

Door een goede waterhuishouding bespaart u kosten en verkleint u de kans op vervolgschade door verontreinigde goten en hemelwaterafvoeren.
Doordat Dakgoot-bescherming uw dakgoot beschermd tegen UV straling en het rottingsproces verkleint, gaan uw dakgoten vele jaren langer mee.


ONDERHOUDSVRIJE DAKGOTEN

Dakgoot-bescherming is een rooster waarop bladeren met takjes blijven liggen, waardoor het regenwater snel afgevoerd kan worden.

Doordat opgedroogde bladeren en takjes van het rooster af kunnen waaien, hoeft u uw dakgoten niet meer schoon te (laten) maken. Tevens weert Dakgoot-bescherming steenmarters en andere ongedierte. 


WEREN VAN PLAAGDIEREN

Door het aanbrengen van dakgoot bladvangers in combinatie met onze marterschroot worden plaagdieren geweerd en bestreden, van steenmarters tot kraaien en van muizen tot ratten.

Onze mensen zullen uiterst vakkundig te werk gaan om uw probleem tot verleden te laten behoren.

Spreeuwen, meeuwen, duiven of andere vogels kunnen flink wat overlast veroorzaken. Het weren van vogels door middel van anti-landingspinnen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.