Wie zijn wij

Dakgootbescherming is begonnen als EPDM dakbedekkingsbedrijf. Een aantal jaar geleden zijn wij uitgebreid met ons dakgootbeschermingssysteem dat steenmarters en vogels buiten de deur houdt en zorgt dat dakgoten schoon blijven. Dat dit een vervelend probleem is weten we allemaal wel, ook wij hebben dit zelf ondervonden.

Na een lange tijd zoeken naar een werkend product zijn we eindelijk bij een leverancier terecht gekomen die ons kon helpen. Na een testperiode bij onze eigen woning en kantoor hebben we besloten met deze leverancier in zee te gaan en dit product bij vele andere mensen te installeren. Dat het werkt en een succes is is vollop bewezen. Per jaar word er van ons product inmiddels duizenden meters geplaatst en zijn de klanten meer dan tevreden. U kunt een aantal projecten bekijken op facebook en bij de desbetreffende producten op de site.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoudsvrij maken van dakgoten d.m.v. onze unieke op maat gezette aluminium roosters. Deze roosters die alleen regenwater, stof en pannengruis makkelijk doorlaten in de dakkgoot en regenpijp zorgen er voor dat er geen verstoppingen meer in uw riool optreden. Tevens is er de optie om er bij plaatsing een aluminium kam, oftewel vogel-/ marterschroot bij te laten plaatsen. Deze schroten bestrijden plaagdieren en voorkomen dat er nog ongewenste indringers en lawaaimakers binnendringen onder dakpannen en op uw dakbeschot. Ook is er een optie om alleen een marterschroot oftewel dakvoetprofiel te plaatsen. Deze is iets goedkoper maar maakt uw dakgoot nog niet onderhoudsvrij. Dit profiel weert alleen vogels en steenmarters.

Veel informatie en prijzen kunt u vinden onder de menu buttons op deze site.

Mocht u toch meer informatie willen of een persoonlijk gesprek? Belt of u mailt u dan gerust.