Vogelwering

DAK EN DAKGOOT VOGELVRIJ

Vogels zoals kraaien, roeken, kauwen en duiven nestelen graag onder uw pannen. Daar zitten ze hoog en droog en broeden beschut tegen weer, wind en roofdieren. Het grote nadeel van de vogels onderdak is de grote hoeveelheid takken en andere rommel die zij met zich meebrengen. En natuurlijk de vogelpoep die zij achterlaten. Wilt u ook uw dak en dakgoot, vogelvrij houden? En uw huis beschermen door kraaien, roeken, kauwen en duiven te weren, bestrijden en verjagen?


VOGELSCHROOT

De vogelschroot is een diervriendelijke plaagdierwering. In combinatie met dakgootbescherming van Dakgoot-bescherming is dit een optimale manier van ongediertebestrijding. U beschermt dit uw huis tegen schade door broedende vogels, zoals lekkage door verstopping van uw dakgoot of regenpijp.


VOGELSCHROOT EEN UNIEKE OPLOSSING

Vogelschroot is een unieke, innovatieve oplossing om plaagdieren zoals ratten, marters, roeken, kraaien, kauwen en duiven te weren. Vogelschroot is een dikke aluminium kam die de ruimte onder de pannen hermetisch afdicht en voor ongedierte ondoordringbaar is. Vergelijkbare kunststoffen schroten zijn voor deze knaagdieren nauwelijks een obstakel. Onze aluminium oplossing werkt perfect om langdurig ongedierte in huis te bestrijden.


ALLE HELLENDE DAKEN PLAAGDIERPROOF

Dankzij het materiaalgebruik zijn de marter- of vogelschroten gegarandeerd plaagdierproof: pikkende, bijtende, knagende of trekkende vogels en knaagdieren zoals marters of ratten hebben geen schijn van kans. Ook zijn de schroten volledig bestand tegen weer en wind en eventueel op kleur te bestellen. De marterschroten en vogelschroten zijn geschikt voor alle soorten hellende daken. Ook zijn ze geschikt voor montage rondom dakramen, zoals uw Velux dakraam of Fakro tuimelraam.


VOGELSCHROOT VOOR SOLAR ZONNEPANELEN

Solar Vogelschroot voor het weren van vogels onder zonnepanelen.

Wilt u geen vogels of andere plaagdieren vermijden onder uw zonnepanelen. Met de Vogelschroot solar zonnepanelen van Dakgoot-bescherming voorkomt u ongewenste diersoorten zoals vogels, steenmarters onder uw solar zonnepanelen systeem.

Het zijn vooral nestelende vogels die de probleem onder de zonnepanelen zijn. Vogels laten grote hoeveelheden nestmaterialen zoals takken en bladeren en mos achter. Ook uitwerpselen blijven liggen en die kunnen uw dak en zonnepanelen aantasten, waardoor u een grote schadepost kan krijgen.